Vi tilbyder LYCON voksbehandlinger som fjerner hårene med roden, så du bliver hårfri i en længere periode end ved barbering. Hårfjerning med voks kan også afhjælpe problematikker som indgroede hår og irriteret hud, som kan opstå ved en barbering. 

Fordele ved hårfjerning med voks, er at ved regelmæssige behandlinger bliver hårene finere, der kommer færre, strukturen ændres og hårene bliver blødere, når de vokser ud. Derudover undgår man røde knopper og irriteret hud. 

Voks er ikke en permanent løsning, men skal udføres regelmæssigt for at opnå det absolut bedste resultat. Det anbefales at du får udført en voksbehandling hver 4-6. uge for at holde resultatet ved lige. 

Hvad kan du selv gøre for at få de bedste resultater af din voksbehandling?

Du kan med fordel bruge en eksfoliering/handske/scrub 3 gange om ugen, eller gerne oftere. Brug gerne olie eller bodylotion dagligt. 
Eksfolieringen fjerner effektivt døde hudceller, så indgroede hår kan trænge igennem hudoverfladen.

Man kan sammenligne det med at rive ukrudt op af en tør jord, så risikere man at ukrudtet knækker og roden stadig sidder fast. Men det er derimod lettere at fjerne ukrudtet, hvis jorden er våd. Det samme gælder ved en voksbehandling.

For at opnå det bedste resultat, er det nødvendigt, at dine hår har den rette længde.

Hårene skal være mindst 0,5 cm. lange.

Undgå solbadning, sauna, svømmehal samt aktiv sport 24 timer efter endt voksbehandling, da huden er åben og modtagelig overfor bakterier. Voksen fjerner de døde hudceller som naturligt fungerer som en beskyttelse mod solen.

Priser på Voksbehandlinger

Underben – 30 min

249 kr.

Arme – 30 min

299 kr.
Armhuler – 20 min 149 kr.

Hele ben – 45 min

379 kr.

Overlæbe – 15 min

110 kr.

Hage – 15 min

99 kr.

Overlæbe + hage – 20 min

199 kr.

Ansigt – 45 min

299 kr.

Bryn ink. farve

199 kr.

 

.

 

KØB BEHANDLING NU – BETAL SENERE

ViaBIll er en fleksibel betalingsløsning, hvor du kan købe helt op til 2.000 kr. uden renter og gebyr – og først betale senere. 

Køb behandling med VIabill her

Hvorfor hårfjerning med sukker?

Hårfjerning med sukker er mange kvinders foretrukne metode til at fjerne uønsket hår. Det er på ingen måde overraskende, når man tænker på hvor skånsomt og blid metoden er for huden.

Af udseende kan sugar pastaen godt minde om den traditionelle voks, der ofte bliver benyttet til at fjerne uønsket hår.

Der er dog stor forskel, og langt flere fordele ved at få fjernet hår med sukker

Fordelene ved hårfjerning med sukker

  • Hårene fjernes med gro retningen.

 Ved hårfjerning med voks bliver hårene fjernet mod gro retningen. Det  betyder at hårene ofte knækker og huden bliver irriteret. Ved at bruge sukker undgår du irriteret hud, da den er langt mere skånsom. indgroet hår undgås også da hårsækken ikke bliver irriteret ved, at håret bliver trukket med gro retningen.

  • Mindsker smerten.

 I og med hårende bliver fjernet med gro retningen, vil du opleve at smerten mindskes. Sukker kan nemlig ikke binde sig til de levende hudceller, hvilket betyder, at det kun er håret og døde hudceller, der bliver hevet med. Når der opleves smerte ved voksning, er det som oftes fordi voksen binder til levende hudceller, og det derfor ender med at huden blive irriteret.

  • Efterlader huden blød og behagelig.

 Sukker har den funktion, at den virker exfolierende, og dermed blødgørende. Mange oplever at huden kan føles rug og irriteret, hvis hårene er blevet fjernet med voks. Med suggering metoden får du en glat og velplejet hud.

  • Det er vandopløseligt.

 De fleste oplever den efterfølgende kisterne fornemmelse ved brug af voks, som et stort irritationsmoment. Hårfjerning med sukker er derimod 100% vandopløseligt, hvilket betyder, at rester let og hurtigt kan fjernes med vand og en klud.

  • Længerevarende resultat.

 Fordi metoden er så mild, og sukkeret kun binder sig til selvet håret og hårsækken, kommer hele håret med ud, og ikke knækker ved hårsækken. Det betyder, at du får et resultat der vare i langt længere tid, end ved en voksning.