Sukkering/ hårfjerning med sukker

Hos la`lou benytter vi os af produkterne fra pandhy´s, af den simpel grund, at det er det bedste produkt på markedet.

Pandhy`s produkter til hårfjerning er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og indeholder kun vand og sukker, ingen kemi, farve eller tilsætningsstoffer, heller ingen citronsaft eller andre former for syre.

Det er derfor velegnet til hyper allergikere og forårsager ingen hud irritation.

Fordi det er en så skånsomt og naturlig, kan det også bruges hvis du bøvler med eksem eller psoriases.

Det er faktisk så naturligt at det kan spises.

Sugaring

Priser på sugaring

Underben inkl. knæ – 45

275 kr.

Arme – 60 min

299 kr.
Armhuler – 30 min 145 kr.

Hele ben – 90 min

379 kr.

Overlæbe – 15 min

99 kr.

Hage – 20 min

99 kr.

Overlæbe + hage – 30 min

175 kr.

Ansigt – 45 min

250 kr.

Ryg – 60 min

399 kr.

Bryst – 45 min

349 kr.

 

KØB BEHANDLING NU – BETAL SENERE

ViaBIll er en fleksibel betalingsløsning, hvor du kan købe helt op til 2.000 kr. uden renter og gebyr – og først betale senere. 

Køb behandling med VIabill her

Hvorfor hårfjerning med sukker?

Hårfjerning med sukker er mange kvinders foretrukne metode til at fjerne uønsket hår. Det er på ingen måde overraskende, når man tænker på hvor skånsomt og blid metoden er for huden.

Af udseende kan sugar pastaen godt minde om den traditionelle voks, der ofte bliver benyttet til at fjerne uønsket hår.

Der er dog stor forskel, og langt flere fordele ved at få fjernet hår med sukker

Fordelene ved hårfjerning med sukker

  • Hårene fjernes med gro retningen.

 Ved hårfjerning med voks bliver hårene fjernet mod gro retningen. Det  betyder at hårene ofte knækker og huden bliver irriteret. Ved at bruge sukker undgår du irriteret hud, da den er langt mere skånsom. indgroet hår undgås også da hårsækken ikke bliver irriteret ved, at håret bliver trukket med gro retningen.

  • Mindsker smerten.

 I og med hårende bliver fjernet med gro retningen, vil du opleve at smerten mindskes. Sukker kan nemlig ikke binde sig til de levende hudceller, hvilket betyder, at det kun er håret og døde hudceller, der bliver hevet med. Når der opleves smerte ved voksning, er det som oftes fordi voksen binder til levende hudceller, og det derfor ender med at huden blive irriteret.

  • Efterlader huden blød og behagelig.

 Sukker har den funktion, at den virker exfolierende, og dermed blødgørende. Mange oplever at huden kan føles rug og irriteret, hvis hårene er blevet fjernet med voks. Med suggering metoden får du en glat og velplejet hud.

  • Det er vandopløseligt.

 De fleste oplever den efterfølgende kisterne fornemmelse ved brug af voks, som et stort irritationsmoment. Hårfjerning med sukker er derimod 100% vandopløseligt, hvilket betyder, at rester let og hurtigt kan fjernes med vand og en klud.

  • Længerevarende resultat.

 Fordi metoden er så mild, og sukkeret kun binder sig til selvet håret og hårsækken, kommer hele håret med ud, og ikke knækker ved hårsækken. Det betyder, at du får et resultat der vare i langt længere tid, end ved en voksning.