Hvorfor kan permanent make-up hjælpe dig?

Permanent makeup kan være til dig som:

  • ikke har tætte øjenbrynshår eller mangler form
  • har pigmentforandringer ved eksempelvis læberne
  • har tabt håret eller ikke har hårvækst
  • ikke har tydelige læbelinjer eller har smalle og/eller tynde læber
  • ikke har nok volumen i sine læber
  • er meget fysisk aktiv
  • har dårligt syn eller rysten på hænderne
  • vil minimere din tid og frustrationerne foran spejlet

Permanent make-up er med andre ord med til, at du kan spare tid under de travle morgener, så du har tid til de ting i livet, der er vigtige for dig. Med permanent make-up skal du ikke optegne nye linjer eller sminke dig selv hver dag. Du kan også gå i bad, i svømmehal eller på stranden uden at tænke over, hvordan make-uppen sidder, når du skal under vand. Permanent make-up viser dig fra sin bedste side – hele dagen, hver dag.

Priser på permanent makeup

Microblading m/u skygge – Louise- 120 min

2400 kr.

Powder/ombre bryn – Louise – 120 min

2200 kr.

Microblading m/u skygge touch up- Louise – 60 min

(2. behandling eller årlig behandling)

1300 kr.

Powder/ombre bryn touch up – Louise-  60 min

(2. behandling eller årlig behandling)

1300 kr.

Powder/ombre bryn – Linh – 120 min

2000 kr.

Powder/ombre bryn touch up – Linh-  60 min

(2. behandling eller årlig behandling)

1200 kr.

Eyeliner/vippefortætning – 110 min

1800 kr.

Eyeliner/vippefortætning touch up – 60 min

(2. behandling eller årlig behandling)

1000 kr.

3D læber – 120 min

2000 kr.

3D læber touch up – 60 min

(2. behandling eller årlig behandling)

1300 kr.

 

BESTIL TID TIL PERMANENT MAKE-UP

Om permanet makeup

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering. Man tilsætter pigmenter til hudens midterste lag, som understreger og tydeliggør ansigtets naturlige kendetegn og træk. Alle behandlinger udføres med kvalitetssikret, hygiejnisk udstyr udviklet specielt til permanent makeup. Pigmenterne fra permanent makeup lysnes i løbet af 3-5 år, og er dermed ikke så permanente og markante som almindelige tatoveringer. Derfor er betegnelsen “permanent” makeup faktisk en smule misvisende.

Tatoveringer af forskellig art har eksisteret i mange århundrede. Permanent makeup, som det vi mikropigmentister arbejder med i dag, dukkede imidlertid først op i slutningen af 1980’erne i Tyskland og USA. Det var særligt i forhold til bryn og eyeliner, at udviklingen langsomt spirede frem. I 1990’erne begyndte man så også at optegne læber.

Permanent makeup blev indledningsvist udviklet for at hjælpe patienter med forskellige sygdomme – hudsygdomme eller kræftpatienter. Interessen for at bruge det rent kosmetisk fulgte imidlertid hurtigt efter.

De første mange år gav det udslag i meget markante, tatoveringsagtige optegninger. Noget man heldigvis er gået væk fra i nyere tid. I dag er der meget mere fokus på det naturlige udtryk. Permanent makeup bruges blot til, at forbedre udseendet, så man bliver ”den bedste udgave af sig selv”. Det meget sminkede og optegnede udtryk er slet ikke så eftertragtet mere. Flere og flere kunder ønsker at fjerne ældre permanent makeup, for i stedet at få udført nyere, og mere naturlig, permanent makeup.

De behandlinger man laver inden for permanent makeup i dag er også meget mere skånsomme end 80’ernes tatoverede makeup. Resultatet skal helst blot minde om en naturlig, afdæmpet dag-makeup. Skal man derfor til fest eller lignende, vil de fleste stadig vælge at stadig bruge almindelig makeup for at tydeliggøre udtrykket. Der er dermed ikke tale om en behandling, der erstatter makeup 100 procent.

 

BEMÆRK! Professionel permanent makeup er ikke en tatovering, og derfor kan ens livsstil/helbred/kosmetiske behandlinger påvirke resultatets holdbarhed/farve. Vi kan derfor ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

KØB BEHANDLING NU – BETAL SENERE

ViaBIll er en fleksibel betalingsløsning, hvor du kan købe helt op til 2.000 kr. uden renter og gebyr – og først betale senere. 

Køb behandling med VIabill her

YDERLIGERE INFORMATION OM PERMANENT MAKEUP

Din hud kan godt blive ekstra følsom, efter du har fået udført permanent makeup. Det anbefales derfor, at du bruger solbeskyttelse med en høj faktor, når du solbader. Herved sikrer du også at huden ikke opheder ekstra pga. pigmenterne.

Dyrker du meget motion de første 5-14 dage efter behandlingen, kan det også påvirke holdbarheden af din permanente makeup. Almindelig moderat motion anbefales derfor i stedet.

Permanent eyeliner optegnes i vippekanten, uanset om der er naturlige vipper eller ej. På den måde skabes det flotteste udtryk i øjnene, og øjnenes form fremhæves på den mest naturlige måde, og skaber illusion af tæthed mellem vipperne, eller skjuler midlertidig mangel på vipper.

Bryn

Dine øjenbryn fortæller alt om din situation. Med dine bryn fortæller du, hvad du føler ved hjælp af de mimiker, du laver. Her er min fornemmeste opgave at analysere dig som person, men også dit ansigt, så dine bryn afspejler, hvem du er. Derfor er vores samtaler og forventningsafstemning en meget vigtig del af behandlingen mod dine ’nye’ bryn.

3D Bryn/microblading er tre dimensioner af hårstrå, som bliver ført ind i huden ved hjælp af små blade, som er sammensat af nåle. Nålene bruger den farve, som vi i fællesskab har valgt til netop din hudtype, hårfarve og øjenfarve. Metoden kaldes microblading, som er med et manuelt håndstykke, og er den mest naturtro måde at lave bryn på i dag.

Hybridbrows/microblading m/skygge er en kombination af ovenstående metode og ’shading’. Brynet skabes på samme måde af små strå, men i behandlingen vil der efterfølgende blive lagt en skygge, der giver brynene mere fylde.

Powderbrows er er bryn lavet kun med ’shading’, hvorfor brynet – heraf navnet – får et mere markeret look.

HOLDBARHED OG FORNYELSE

Holdbarheden af dine bryn afhænger af den teknik, de er udført med. Bryn der er lavet med maskine har generelt en længere holdbarhed end manuelt udførte øjenbryn. Det skyldes, at farven kommer længere ind under huden, når der bruges en maskine. Til gengæld kan manuelt udførte bryn give et mere naturligt udtryk.

Øjenbryn udført med maskine plejer at holde i 16-24 måneder, hvorefter de skal genopfriskes. Manuelt optegnede bryn kræver genopfriskning efter 10-14 måneder. Ved at kombinere de to metoder opnås det mest naturlige resultatet, som kræver genopfriskning med ca. 18 måneders mellemrum.

Hos La’Lou Beauty tilbyder vi også farvning, styling og voks af dine bryn.

Eyeliner

Eyeliner kan være med til at få øjet til at syne mere friskt, og det giver dine vipper fylde. Eyelineren kan laves med eller uden vinge, samt med eller uden skygge. Hvis ikke du ønsker en kraftig eyeliner, kan du få en vippefortætning. Her er der tale er en sort skygge, som kommer til at ligge imellem dine vipper for oven samt for neden – alt efter hvad du ønsker.

At få optegnet permanent eyeliner er helt klart én af de mest klassiske behandlingsformer inden for permanent makeup. En smuk streg over øjnene giver et friskere og mere vågent udseende. Øjenvipperne får derudover et mere fyldigt udseende.

At ligge eyeliner med almindelig makeup kan være en vanskelig disciplin. Det kan derfor spare dig mange timer foran spejlet, at få lagt eyeliner med permanent makeup.

Smukt og præcist udført permanent makeup eyeliner kan virkelig få smilet frem på kundernes læber. Hos La’Lou Beauty laver jeg både helt fine vippefortætninger, men også mere markante eyeliner-optegninger. Det skræddersyes efter kundens ønske og under kyndig vejledning af mig.

HVEM FÅR UDFØRT PERMANENT EYELINER

Efter det er blevet muligt at udføre permanent makeup så fint og naturligt som det gøres i dag, ser jeg en stigende interesse fra et bredt publikum. At få udført permanent makeup eyeliner er derfor for alle – for jeg skræddersyr behandlingen fra kunde til kunde. Rigtig mange vælger også at få lavet bryn i samme ombæring. De to behandlinger understøtter hinanden rigtig fint, og giver en fin og udtryksfuld effekt. For de fleste handler det også om fordelen, at hverdagsrutinerne forenkles – uden at man behøver gå på kompromis med sit udseende.

EFTER BEHANDLINGEN

Når du har fået udført permanent makeup eyeliner får du aftercare på, og du instrueres i, hvordan du skal efterbehandle huden derhjemme. Det tager syv til ti dage før huden er helet fuldt. Giv huden tid og undgå at pille ved sårskorper, da det forringer pigmentets virkning.

I denne periode kan du bestille en tid til 2. behandling (til ca. 4 uger senere), som vil øge resultatets holdbarhed betydeligt.

Dine øjenlåg kan hæve en lille smule, men du kan sagtens køre bil og passe dit arbejde. Husk at smøre huden med aftercare og giv den mest mulig fred. Undgå både solbadning, svømmehalssvømning og sauna, og brug endelig solfaktor når du er ude i solen.

Hård træning kan også få dig til at udskille farvepigmentet hurtigere igennem sveden, derfor anbefales intens træning ikke i de første 14 dage. Det er i det hele taget afgørende, at du passer godt på huden den første måneds tid efter behandlingen, hvis du ønsker at behandlingen skal holde længere tid.

HOLDBARHED OG FORNYELSE

Permanent makeup eyeliner er, modsat navnet, ikke permanent. Pigmenterne lysnes over tid, og ender med at forsvinde helt. Ønsker du derfor at beholde udtrykket, skal det genopfriskes én gang om året.

Det lyder måske lidt misvisende, at permanent eyeliner slet ikke er permanent. Da man imidlertid ikke kan fjerne permanent makeup eyeliner med laser, pga. risikoen for at beskadige øjnene, er det faktisk kun en fordel, at pigmenterne forsvinder over tid. Det giver dig større frihed og sikkerhed.

Læber

Hvis du vælger af få permanent make-up af dine læber, så får du en meget mere definerbar kant, som kan laves efter netop din læbeform. Mange kvinder har fra naturens side ikke nok melalin, et symptom, som også kan komme med alderen. Der er stigende efterspørgsel på permanent læbe makeup. Det skyldes uden tvivl, at kunder har fået øjnene op for den anti-age effekt permanent makeup på læber har. Vores læber er nemlig en indikator for sundhed og ung alder. Over tid mister læberne nemlig fylde og farve. Ved at tilsætte farve, og opfriske læbernes omrids med permanent læbe makeup, får du derfor

et yngre og friskere udseende. Smukke, velformede læber er i den grad med at give liv til ansigtet.

HVEM FÅR UDFØRT PERMANENT LÆBE MAKEUP

Jeg oplever som skrevet en stigende interesse fra mange forskellige kunder. Det gælder ikke kun kunder, som ønsker en anti-age effekt. Jeg har også kunder, der ønsker fyldigere og mere markerede læber, eller som ønsker at forenkle hverdagsrutinerne ved at slippe for at bruge læbestift.

Permanente læber behøver ikke erstatte almindelige læbestift. Det handler mere om at forskønne og tydeliggøre det, du allerede er tilfreds med.

Hos La’Lou Beauty er alle kunder velkommen. Jeg bliver dog nødt til at understrege, at når det kommer til permanent læbe makeup, er det ikke alle der får lige meget ud af behandlingen. Det afhænger i høj grad af læbernes naturlige farve. Har du meget mørke læber, fraråder vi faktisk behandlingen permanent læbe makeup, fordi jeg ikke ønsker at gøre mørke læber endnu mørkere.

EFTER BEHANDLING MED PERMANENT LÆBE MAKEUP

Når selve behandlingen er overstået, påsmøres aftercare. Du får også uddelt en aftercare creme, som du selv kan smøre læberne med derhjemme de næste dage. Du kan opleve, at læberne hæver og rødmer lidt, men du kan både køre bil og arbejde efter behandlingen. Det anbefales dog, at du kun spiser mad som kan indtages med gaffel de første to dage efter behandlingen, og holder dig fra tandpasta med blegende effekt 14 dage efter læbepigmenteringen. Undgå også svømmeture i svømmehallen, sauna og solarium de første uger efter behandlingen.

Det tager tre til fem dage før læberne er helede. Her er det vigtigt, at læberne får ro og at du husker at bruge den creme du har fået hos La’Lou Beauty . Dannes der sårskorper, må du ikke pille i dem, da du herved forringer pigmenternes virkning. Det kan have afgørende betydning for farvens holdbarhed.

HOLDBARHED OG FORNYELSE

Ligesom ved alle andre behandlinger med permanent makeup, skal du fortløbende huske at bruge solfaktor på behandlingsområdet. Herved undgår du at pigmenterne bleges hurtigere end nødvendigt. Passer du imidlertid godt på dine behandlede læber, kan behandlingen holde i 1,5 til 2,5 år, uden årlig fornyelse.

Hos La’Lou Beauty oplever jeg ofte, at mine kunder bliver mere og mere modige hvad farverne angår. Vi anbefaler, at du starter med en meget naturlig farve, men når du har

vænnet dig til de nye læber, kan det måske blive relevant med en mørkere farve. Og det kan sagtens lade sig gøre. Vi kan imidlertid ikke gøre læberne lysere igen, med mindre det er for at fjerne farven med laser. Ønsker du ikke det, må du vente på at pigmenterne lysnes over tid, hvilket nyere permanent makeup altid vil gøre.