Fjernelse af tatovering med laser | Sådan virker behandlingen

De fleste tatoveringsfarver består af en opløsning af farvekorn, som under selve tatoveringen er prikket ind i underhuden. farvekornene er så store at vores krop ikke selv kan udskille dem. ved en laserbehandling rammes farvekornene af en kraftig og kortvarig lysstråle, hvis energi sprænger dem i til mindre stykker og derefter renser din krop så pigmenterne ud af kroppen, så tatoveringen forsvinder. Det er altid svært at sige, hvor mange behandlinger der kræves, før tatoveringen er helt fjernet. Vi anbefaler, at du kigger forbi vores klinik til en gratis konsultation, så vi kan vurdere dit behandlingsforløb individuelt. Antallet af behandlinger afhænger blandt andet af tatoveringens alder, farve samt hvilken teknik, den er lavet med. Generelt er sorte og røde farve lettere at fjerne end hvidlige farve, der kan risikere at resultere i en blålig tone på huden.

Ønsker du at få fjernet permanent make-up, har vi hos La’lou beauty god erfaring med dette, der grundet farven og teknikken er forholdsvis let at få fjernet.

Priser på laserbehandlinger

Fjernelse af tatovering str xs – 10 min

299 kr.

Fjernelse af tatovering str s – 10 min

449 kr.

Fjernelse af tatovering str m – 10 min

559 kr.

Fjernelse af tatovering str L – 15 min

799 kr.

Fjernelse af tatovering str XL – 30 min

1199 kr.

Fjernelse af Permanent makeup – 20 min

500 kr.

 

KØB BEHANDLING NU – BETAL SENERE

ViaBIll er en fleksibel betalingsløsning, hvor du kan købe helt op til 2.000 kr. uden renter og gebyr – og først betale senere. 

Køb behandling med VIabill her

Risiko og smerte

Vi gør opmærksom på, at det gør lige så ondt at få fjernet en tatovering, som det gør at få den lavet og flere synes også det gør mere ondt at få den fjernet, dog går behandlingen rigtig hurtigt og ofte drejer det sig om sekunder, også er det overstået. Der er ved fjernelse af tatoveringer risiko for ardannelse. Samtidig kan man ved behandlingen risikere at få hypopigmentering, som er en lokal afblegning af huden i det behandlede område. Der kan derfor gå op til 12-18 måneder, før huden er helet fuldstændig.

Sådan foregår behandlingen

Vi starter altid med at tage billeder af din tatovering og høre dig, hvordan det er gået siden sidste behandling. Derefter påbegynder behandlingen. Når du forlader klinikken, vil du føle en brændende fornemmelse i området. Området kan i nogle dage efter hæve op, være rødt og ømt. Et par uger efter behandlingen vil tatoveringen som regel begynde at klø. For bedre resultat anbefaler vi at du smører med en post-creme – denne kan udleveres i klinikken. Efter minimum 6-8 uger kan behandlingen gentages. Dog anbefaler vi ofte at der går 3 mdr. imellem dine behandlinger.

TATTOVERING FØR LASER

TATTOVERING EFTER LASER