Priser på bryn & vipper

Lash lift – 60 min

Permanent vippebuk af egne naturvipper.
375 kr.

Brow lift – 60 min

Med Brow Lift opnår du en symmetrisk og ensartet form på dine bryn.
Brown Lamination giver dine bryn et fyldigere look, og du får tæmmet eventuelle hvirvler eller nedadvoksende hår i brynene.
375 kr.

Lash + brow lift – 90 min

Permanent vippebuk af egne naturvipper.
500 kr.

 

BESTIL TID TIL BRYN ELLER/OG VIPPER

Lash Lift – permanent Vippebuk

Lash Lift (også kaldt ”Vippe Buk”) er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde.  Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger.

Smid vippe bukkeren væk for evigt!

I modsætning til almindeligt ”vippebuk”, med en vippe bukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, er LashLift løsningen på smukke øjenvipper.  Så gem din vippebukker langt væk.

Hvad er Lash Lift?

Dette er en teknologi, hvor vipperne bues på en mere skånsom måde, ved hjælp af silikone puder, der lægges på de øvre øjenlåg. Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres perm gel., som herefter neutraliseres. Vipperne frigøres fra silikonepuderne og renses for gel.

Undgå mascara!

Ved en kombination af Lashlift og farvning af vipper, kan du helt undlade mascaraen. Du vil hele tiden have et naturligt smukt look

VIGTIGT!

Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

vipper

KØB BEHANDLING NU – BETAL SENERE

ViaBIll er en fleksibel betalingsløsning, hvor du kan købe helt op til 2.000 kr. uden renter og gebyr – og først betale senere. 

Køb behandling med VIabill her

Brow Lift

Brow Lift, også kaldet Brow Lamination, giver dine bryn et fyldigere look og du får tæmmet eventuelle hvirvler og nedadvoksende hår i brynene.

“Brushed Up Brows” er ultra populært pt og dette kan du opnå med et brow lift som giver dig flotte fyldige og fluffy bryn. Behandlingen foregår ved at brynhårene sættes i den ønskede groretning og herefter påføres lifting og fixing lotions. Så påføres evt. farve og afslutningsvis en styrkende keratin behandling. Til sidst rettes brynene med pincet.

Et Brow Lift holder op til 6- 8 uger.

Efterbehandling:

– Undgå vand i 24 timer

– Undlad at svede i 24 timer

– Undlad peeling og creme/olier

før bryn og vipper

Før behandling

efter bryn + vipper

Efter behandling